Nieuwsbericht


Dag van de Wind 2016

Dag van de Wind 2016

Zoals u weet organiseert Stichting Nooit Gedacht al enkele jaren de Dag van de Wind op tweede Pinksterdag. Ook dit jaar gaat dat weer gebeuren. We voegen aan deze dag een nieuwe activiteit toe, namelijk een verkoop- en ruiltocht door het dorp. Het hele dorp,  iedere inwoner en elke vereniging kan bijdragen aan deze dag door een eigen winkeltje te openen.

Wat is de bedoeling? 
 Kijk eens goed op de zolder, in de garage, de schuur, de kelder en in die kast waar van alles weggestopt wordt.  U vindt vast wel een aantal praktische of bijzondere spullen dat u niet meer gebruikt, maar dat ook zonde is om gewoon weg te geven. U kunt dat tijdens de Dag van de Wind  te koop of te ruil aanbieden.  Denk bijvoorbeeld aan kleding die niet meer gedragen wordt, babyspullen, boeken, speelgoed, schilderijen, tuin- en kamerplanten, servies en tafellinnen, hobbyspullen, zelfgemaakte jam, handwerk, meubeltjes enz.  U kunt vast nog veel meer bedenken. Ben creatief! Er is één beperking: er mag geen eten en drinken voor directe consumptie verkocht worden. Ondertussen is bij de molen die dag natuurlijk nog veel meer te beleven, zoals u van ons gewend bent, maar daarover later meer.

Hoe gaan we dat aanpakken? 
 De spullen gaat u zelf verkopen of ruilen door uw eigen winkeltje te maken bij uw huis en tussen 11.00 uur en 16.00 uur open te stellen. U kunt dat doen op uw oprit, in de garage, onder de carport, bij de voordeur of in de voortuin.  Zolang het maar op eigen terrein is. Op de route komen leuke plekken om even bij te praten of uit te rusten. We creëren zo drukte en gezelligheid in hèèl het centrum van ons dorp. We maken als Nooit Gedacht een plattegrond zodat iedereen weet waar de  winkeltjes zijn. De plattegrond is verkrijgbaar bij de molen. De winkeltjes  zullen herkenbaar zijn aan vlaggetjes die voor 5 euro te koop zijn bij de molen.  Iedereen die een vlaggetje koopt wordt genoemd op de plattegrond. Verder zal er veel bekendheid gegeven worden aan dit initiatief, zodat u verzekerd bent van ruime belangstelling. Woont u in het buitengebied of elders en heeft u wel spullen te koop of te ruil, neem dan contact op met familie of vrienden in het centrum.

Aanmelden 
 Vragen stellen en/of  aanmelden kan vóór  1 mei  per email naar secretaris [at] molenmerselo.nl  of direct aan de molen tijdens de openingstijden.


Next:
]