Nieuwsbericht


Koren op de Molen in Merselo tijdens Limburgse Molendag

Koren op de Molen in Merselo tijdens Limburgse Molendag

Op zondag 6 oktober van 11.00 tot 16.00 uur is het weer Limburgse Molendag. Dé kans om de molens en molenaars in Limburg in actie te zien. Ook in Merselo op molen Nooit Gedacht geven de molenaars vol trots uitleg over ‘hun’ molen. Er wordt genoeg wind verwacht om de molen flink te laten waaien. Maar er is meer.
Voor het 12de jaar op rij treden op deze Limburgse Molendag in de Merselose molen koren op. De geweldige akoestiek is inmiddels een begrip in de regio. 


13.00 uur - 13.30 uur: Leo Oome

Leo Oome is een solo-muzikant die zichzelf begeleidt op gitaar en accordeon. Zijn repertoire bestaat uit bekende meezingers en het publiek vormt het koor.

 

14.15 uur - 14.45 uur: Happy Sound 

Happy Sound is een zeer muzikaal dameskoor uit Merselo. Als dorpsgenoot van de Nooit Gedacht treedt het koor bijna jaarlijks op tijdens de Limburgse Molendag. Naast een zeer afwisselend en eigenzinnig repertoire onderscheidt Happy Sound zich ook door de solisten met een fantastische stem.

 

15.30 uur - 16.00 uur: Sezako 

Dit enthousiaste gemengde koor uit Sevenum zingt a-capella. De klanken komen in de molen prachtig tot zijn recht. Het koor heeft een breed repertoire in het lichte muziekgenre en heeft in dit jaar een gedeelte van haar repertoire aangepast aan de herdenking van 75 jaar bevrijding. 


Welkom op 6 oktober vanaf 11 uur.    

De koffie en het gebak staan klaar.

    

Molen Nooit Gedacht

Grootdorp 93 Merselo

Prev:
Next:
]